Voegersbedrijf inschakelen in Grave

  • Je bent hier:
  • Home
  • /
  • Voegersbedrijf inschakelen in Grave

Meer dan renovatie

Welkom bij Voegersbedrijf vd Broek, uw specialist in alles wat te maken heeft met gevel gerelateerde werkzaamheden in de omgeving van Grave. Wij hebben al vele jaren aan ervaring binnen ons vakgebied en toch blijven wij een veelzijdig en dynamisch bedrijf. Wij helpen u maar al te graag om al uw vragen te beantwoorden, uw problemen op te lossen en uw wensen te verwezenlijken. Wij hanteren een zeer klantgerichte manier van werken en een uiterst professionele aanpak om dit te bewerkstelligen. Ook kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan diensten in Grave. Wij doen dus veel meer dan alleen maar gevelrenovatie.

Voorkom vervelende verrassingen

Wij zijn ondertussen uitgegroeid tot het grootste voegbedrijf van de regio Grave en dit heeft zo een aantal redenen. Een belangrijke reden is onze klantgerichte aanpak. Wij beseffen maar al te goed dat ieder pand anders is en dat uw project uniek is. Daarom behandelen wij u als een individu en met respect. Wij weigeren om u in een hokje te plaatsen of als een nummertje te zien. Wij komen graag eens langs in Grave om met u te praten over uw gevel en wat daar precies aan moet gebeuren. Tijdens dit gesprek kunt u ons vertellen wat u precies van ons verlangt en wij zullen uiteenzetten wat wij precies voor gevelwerken voor u in de aanbieding hebben. Samen vinden we een oplossing en stellen we een planning op. Wij vinden het van groot belang om duidelijke afspraken te maken zodat we vervelende verrassingen kunnen voorkomen.

Zoek ons advies

Gevelrenovatie is dan wel niet onze enige dienst, het is en blijft onze specialiteit in Grave. Er bestaat natuurlijk een kans dat u in een huis woont waarvan de voegen niet goed genoeg zijn geplaatst. Door de jaren heen kan dit ernstige schade gaan toebrengen aan het metselwerk. Gelukkig kunnen wij u helpen om uw gevel uit te hakken en het voegsel te vervangen. Dit zorgt niet alleen voor een beter beschermde en veiligere woning, het geeft u ook de kans om de gevel eens flink te veranderen. Wij adviseren u graag in structuur en verfkleur in Grave.

Vraag het ons!

Wilt u meer weten over ons voegbedrijf? Hebt u nog vragen over onze gevelwerken in Grave? Kijk gerust erder op onze website en lees nog veel meer over ons en onze werkwijze. U kunt natuurlijk ook contact opnemen en ons even vragen naar ons werk in Grave.

Vraag een offerte aan
Offerte Aanvragen
© 2022 · iwizard.nl | Privacy
  • Adres
    Marijkestraat 17 Mill
  • KvK
    16081004